<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhteistyö ja sponsorointi

Osana yrityksemme yhteiskuntavastuuta tuemme vuosittain yhtä tai kahta merkittävää järjestöä, tapahtumaa tai kampanjaa. Keskitämme panoksemme kohteisiin, jotka tavalla tai toisella tukevat lasten ja nuorten hyvinvointia tai terveyden edistämistä. Valitsemme tuen kohteet niin, että mahdollistamme jotakin, mikä ei muutoin ehkä toteutuisi ollenkaan – esimerkiksi vähävaraisten lapsiperheiden joululahjoja tai harrastetoimintaa tukemalla.

Tämän lisäksi saatamme osallistua tapauskohtaisesti johonkin yhteistyöprojektiin, jossa koemme syntyvän lisäarvoa molemmille osapuolille. Kaupallisesta yhteistyöstä, media- tai mainosnäkyvyydestä (esim. ilmoitustilat) emme lähtökohtaisesti ole kiinnostuneita. Poikkeuksen saattavat tehdä julkaisut tai digitaaliset ympäristöt, joiden suunnitteluun ja toteutukseen osallistumme muutoinkin markkinointikumppanina.

Ota yhteyttä

Ehdota yhteistyötä


Halutessasi voit jättää lomakkeella ehdotuksen yhteistyöstä. Käsittelemme saapuneet ehdotukset noin kuusi kertaa vuodessa ja olemme yhteydessä ehdotuksen jättäneeseen tahoon, mikäli kiinnostumme yhteistyöstä.