<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
#roisterfamily

Suomen parhaat työpaikat

Työntekijät, jotka viihtyvät työssään, saavuttavat yhdessä enemmän. Työhyvinvointi on meille roisterilaisille sydämen asia. Olemme ansainneet Great Place to Work® -sertifioinnin ja haluamme olla jatkossakin työnantajana Suomen kärkipaikalla. Tiimityöskentely on avainasemassa arjen työnteossa ja niitä kuuluisia “hyviä tyyppejä” Roisterilla työskentelee jo liki 50.
Roisterilaisten arkipäivään kuuluvat mm. hyvät työsuhde-edut, joustava etätyöskentely, tulospalkkio, motivoiva urapolku sekä yhteiset sportti- ja kulttuurihetket. Tiedämme myös, kuinka järjestetään hyvät bileet. Roister on englantia ja tarkoittaa “ilakoivaa joukkoa” – sellaisena itsemme näemme ja sellaisia tyyppejä haluamme lisää Roister-perheeseen.

Roister-Marketing-Tyopaikat-TWF-tiimikuva roister-marketing-tyopaikat-kesapaiva-tiimikuva
Avoimet työpaikat

Ole osa yhtä suurta

Roister on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsevat kolmella paikkakunnalla: Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus. Olemme aina kiinnostuneita kunnianhimoisista markkinoinnin, liiketoiminnan ja digialan ammattilaisista.

roister-marketing-tyopaikat-jooga roister-marketing-tyopaikat-kesapaiva-iltaohjelma
01

Bonukset ja työsuhde-edut

Lounasetu

Kaikki roisterilaiset nauttivat lounasedusta ja hyvästä seurasta. Rento hetki työpäivän keskellä piristää ja lounastauolle lähdetään yhdessä isolla porukalla.

Tulospalkkio

Kaikki roisterilaiset nauttivat yhtiön menestyksestä. Meillä jokainen työntekijä huomioidaan tulospalkkiomallissa, joka näkyy koko henkilöstömme tilillä kuukausittain.

Startup-bonus

Roisterissa olet osa innovaatioliiketoimintaa. Konsernillamme on erilaisia sijoituksia startup-yhtiöihin, joiden tuotoista on sitouduttu jakamaan henkilökunnalle 15%.

02

Harkkarista johtavaksi suunnittelijaksi

Koulutukset

Järjestämme vuosittain parikymmentä koulutusaamua. Kyllä! Lisäksi jokaisen kalenterissa on aikaa jonka voi käyttää vapaasti uuden oppimiseen.

Urapolku

Roister on iso markkinointitoimisto, joten voimme tarjota mielenkiintoisia urapolkuja ja monipuolisia etenemismahdollisuuksia. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi, löytämään kiinnostavimmat työtehtävät ja oman paikkasi tiimissä.

Etäpäivät

Meillä voit sovittaa työn omaan arkeesi tai tehdä duunia tiimikavereiden kanssa ihan jossain muualla. Etäpäivät kuuluvat ihan kaikille.

03

Yhtä suurta #roisterfamily

Firman piikkiin

Luotamme ihmisiin ja haluamme tarjota sujuvan työarjen. Siksi meillä firman luottokortin saa jokainen sitä haluava.

Great Place to Work®

Panostamme viihtyisiin ja toimiviin tiloihin, hyviin työvälineisiin sekä siihen, että meillä viihdytään. Erilaisuuden näemme rikkautena, ja kukin saa taaplata tyylillään olemalla oma vastustamaton itsensä.

Treenitreffit

Roisterilaiset viihtyvät toistensa seurassa myös vapaa-ajalla ja yhteiset treenit ovat vuosien perinne. Lajit äänestetään yhdessä ja joukkuehenkeä on vahvistettu muun muassa jääkiekon, salibandyn, pesiksen tai vaikkapa joogan parissa.

Tunnistatko itsesi?

Meille on tärkeää, että haluat olla tulevaisuuden tekijä. Olet tavoitteellinen sekä idearikas suunnittelun ja markkinoinnin ammattilainen. Ymmärrät, että liiketoiminnan edellytys on kannattavuus ja tunnistat digitalisaation mahdollisuudet myynnin kasvattamisessa ja vaikuttavamman markkinoinnin suunnittelussa. Sinulla on vahvat sekä monipuoliset perustaidot, joita haluat käyttää kysyntää kasvattavien ratkaisujen luomiseen.

Roisterilaisena ymmärrät, että toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa ja palat halusta kehittää osaamistasi sen mukana. Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn ja tuo oman panoksensa asiakkaidemme parhaaksi. Tiedät, että työsi tulosten analysointi on kehittymisen ehto. Haluat myös vaikuttaa työyhteisöösi ja et epäröi tuoda julki kehitysehdotuksiasi ja näkemyksiäsi.

Olemme kiinnostuneita markkinointi- ja liiketoimintaympäristön tuntevista tuloksellisista tekijöistä, joilla on tavoitteet korkealla sekä jatkuva halu kehittyä.

Janne Mäenpää, CEO
Veneretki - Roister Marketing
Jätä avoin hakemus 

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä

Roister yhtiönä

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Panostamme hyvään palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä ainutlaatuisella tavalla digitalisoituvassa markkinassa.

Olemme asiamme tuntijoita, jotka ymmärtävät alati muuttuvan markkinointimaailman aiemmat ja tulevat tuulet, virtaukset ja kierrot. Luomme kysyntää, joka nostaa yrityksesi myyntiä, tuottoa ja arvoa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Työmme ei lopu täydelliseen valokuvaan verkkosivuillasi tai näppärään sloganiin – seuraamme kanssasi toimenpiteidemme toimivuutta ja teemme aina hyvästä parempaa.