<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
#roisterfamily

Suomen parhaat työpaikat

Työssään viihtyvät työntekijät saavuttavat yhdessä enemmän ja työhyvinvoinnin jatkuva kehittäminen on meille roisterilaisille sydämen asia. Haluamme olla työnantajana Suomen kärkipaikalla ja olemme yhteistyössä Great place to work -organisaation kanssa. Tiimityöskentely on avainasemassa jokapäiväisessä työnteossa ja niitä kuuluisia “hyviä tyyppejä” Roisterilla työskentelee jo liki 50.

Parhaisiin tuloksiin päästään molemminpuolisen luottamuksen kautta. Roisterilaisten arkipäivään kuuluvat mm. hyvät työsuhde-edut, joustava etätyöskentely, tulospalkkio, motivoiva urapolku sekä yhteiset sportti- ja kulttuurihetket, jonka lisäksi tiedämme, kuinka järjestetään hyvät bileet. Roister on englantia ja tarkoittaa “ilakoivaa joukkoa” – sellaisena itsemme näemme ja sellaisia haluamme lisää joukkoomme.

Roister-Marketing-Tyopaikat-TWF-tiimikuva roister-marketing-tyopaikat-kesapaiva-tiimikuva
Avoimet työpaikat

Ole osa yhtä suurta

Roister Marketing on voimakkaasti markkinoinnin johtamiseen keskittyvä asiantuntijaorganisaatio, joka toimii kolmella paikkakunnalla: Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ohesta. Olemme aina kiinnostuneita kunnianhimoisista markkinoinnin, liiketoiminnan ja digialan ammattilaisista, joten voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen.

 

roister-marketing-tyopaikat-jooga roister-marketing-tyopaikat-kesapaiva-iltaohjelma
01

Bonukset ja työsuhde-edut

Lounasetu

Roisterilaiset kaikissa toimipisteissä nauttivat rahanarvoisesta lounasedusta. Rento ruokailuhetki työpäivän keskellä piristää ja lounastauolle lähdetään yhdessä isolla porukalla.

Tulospalkkio

Kaikki roisterilaiset nauttivat yhtiön menestyksestä. Meillä jokainen työntekijä huomioidaan tulospalkkiomallissa, joka näkyy koko henkilöstömme tilillä kuukausittain.

Startup-bonus

Roisterissa olet osa innovaatioliiketoimintaa. Konsernillamme on erilaisia sijoituksia startup-yhtiöihin, joiden tuotoista on sitouduttu jakamaan henkilökunnalle 15%.

02

Harkkarista johtavaksi suunnittelijaksi

Urapolku

Roisterilaisten urapolku ja organisaation hierarkia on kaikin puolin läpinäkyvä. Kannustamme sinua löytämään oman intohimosi, kiinnostavimmat työtehtävät ja oman paikkasi tiimissä.

Kehity

Muuttuvassa toimintaympäristössä kukaan ei ole koskaan valmis, vaan itsensä kehittäminen on alan elinehto. Varmistamme, että voit vahvistaa ja monipuolistaa omaa osaamistasi työn ohessa.

03

Yhtä suurta #roisterfamily

Great place to work

Panostamme paitsi viihtyisiin toimitiloihin, myös siihen, että meillä viihdytään. Meillä erilaisuus on lahja, ja kukin saa taaplata omalla tyylillään olemalla oma vastustamaton itsensä.

Treenitreffit

Roisterilaiset viihtyvät toistensa seurassa myös vapaa-ajalla. Yhteiset treenit ovat jo vuosien perinne, missä joukkuehenkeä vahvistetaan salibandyn, jääkiekon tai vaikka joogan parissa.

Tunnistatko itsesi?

Haluamme osaajiemme joukkoon uusia tulevaisuuden tekijöitä, tavoitteellisia ja idearikkaita suunnittelun ja markkinoinnin ammattilaisia. Ymmärrät kannattavan liiketoiminnan edellytykset ja digitalisaation vaikutukset myyntiin ja markkinointiin. Sinulla on vahvat ja monipuoliset perustaidot ja intohimonasi on luoda asiakkaille liiketoiminnallisesti vaikuttavia ratkaisuja.

Roisterilaisena ymmärrät alan jatkuvasti muuttuvaa toimintaympäristöä ja palat halusta kehittää omaa osaamistasi sen mukana. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit analysoimaan työsi tuloksia. Et epäröi tuoda julki kehitysehdotuksiasi ja näkemyksiäsi. Kolahtiko? Lähetä hakemus niin tavataan!

Olemme kiinnostuneita markkinointi- ja liiketoimintaympäristön tuntevista tuloksellisista tekijöistä, joilla on tavoitteet korkealla sekä jatkuva halu kehittyä.

Janne Mäenpää, CEO
Veneretki - Roister Marketing
Jätä avoin hakemus 

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä

Roister yhtiönä

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme hyvään palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä ainutlaatuisella tavalla digitalisoituvassa markkinassa.

Olemme asiamme tuntijoita, jotka ymmärtävät alati muuttuvan markkinointimaailman aiemmat ja tulevat tuulet, virtaukset ja kierrot. Luomme kysyntää, joka nostaa yrityksesi myyntiä, tuottoa ja arvoa. Työmme ei lopu täydelliseen valokuvaan verkkosivuillasi tai näppärään sloganiin – seuraamme kanssasi toimenpiteidemme toimivuutta ja teemme aina hyvästä parempaa.