<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Senior Content Designer

Lappeenranta
Roister-rekry-Content-designer2

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme sisällöntuottajaa asiakkaidemme digitalisoituvan markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Etsimme Lappeenrantaan Senior Content Designeria vahvistamaan viiden hengen viestinnän ammattilaisista koostuvaa tiimiä.

Olet sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilainen, jolla on tehtävää vastaava koulutus ja aiempaa työkokemusta alalta. Sisäistät nopeasti erilaisten toimialojen asiakkaiden tarpeet ja kiteytät ne puhutteleviksi viesteiksi. Osaat tuottaa vaivatta vaikuttavaa ja tuloksellista sisältöä eri markkinointialustoille. Ymmärrät miten sama viesti varioidaan eri kanaviin niin, että se puhuttelee haluttua kohderyhmää.

Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti myös oman osaamisesi jatkuvaan haastamiseen ja kehittämiseen. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit myös analysoimaan työsi tuloksia.

Työssäsi Roister Marketingilla suunnittelet ja tuotat monipuolisesti tekstisisältöä mm. verkkoon, monikanavaisiin kampanjoihin, sosiaaliseen mediaan ja verkkopalvelumme artikkeliosioon.

Senior Content Designerinä työnkuvaasi sisältyy myös strategista suunnittelua ja konseptointia. Sinulla on markkinoinnillista osaamista ja ymmärrät digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja vaikutukset liiketoimintaan ja markkinointiin. Sinulla on myös kykyä johtaa projekteja ja asiantuntijatiimiä sisältöasiantuntijana.

Arvostamme ideointikykyä, erinomaista suomen kielen taitoa, kaupallisesti orientoitunutta mieltä sekä näyttöä sisällöntuotannon menestyksellisestä toteutuksesta. Työssä onnistuminen vaatii myös palavaa halua seurata ja hyödyntää mitattua markkinointidataa oman työn ja sen tulosten kehittämisessä.

Edellytämme:

  • Kaupallisen tai viestintäalan koulutusta (AMK)
  • Aiempaa työkokemusta
  • Kykyä kirjoittaa virheetöntä ja mielenkiintoista sisältöä
  • Digitaalisten kanavien ja alustojen tuntemusta
  • Vastuuntuntoista asennetta ja vilpitöntä halua olla mukana tuottamassa sisältöä kysynnän kasvattamisen näkökulmasta

Tarjoamme:

  • Kiinnostavan mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa media- ja markkinointitiimiämme Lappeenrannan ydinkeskustassa
  • Saat seurata alati uusiutuvan alan uusimpia tuulia markkinoinnin asiantuntijoiden ympäröimänä ja pääset mukaan vaikuttamaan markkinoinnin muutokseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
  • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
  • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

 

Hakuaika päättyy 28.10.2018, mutta haastattelut aloitetaan heti.

Lisätietoja: Copywriter Kaisu Kärri, 040 139 8400

Soittoajat: Keskiviikko 3.10. klo 9-11 sekä keskiviikko 10.10. klo 9-11

 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme hyvään palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä ainutlaatuisella tavalla digitalisoituvassa markkinassa. Luomme kysyntää, joka nostaa yrityksesi myyntiä, tuottoa ja arvoa. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat parantaa kysyntäänsä digitalisoituvassa markkinassa. Autamme myös vientiyrityksiä löytämään uusia tapoja kansainväliseen markkinointiin sekä matkailuyrityksiä, jotka haluavat tavoittaa tehokkaammin matkailijoita kansainvälisesti.

Content Designer / Senior Content Designer

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.