<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
We create demand

Luomme kysyntää

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Olemme täällä vain sinua ja yritystäsi varten. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme hyvään palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa markkinassa.

Olemme kumppani, jonka päätavoitteena on maksimoida markkinointi-investointisi tuotto. Yhteistyö säästää aikaasi ja voit keskittyä huoletta olennaiseen: omaan liiketoimintaasi. Saat käyttöösi myös laajan liiketoiminnallisen ja strategisen osaamisen, jonka kautta markkinointisi on takuulla tulosvastuullista.

Luomme kysyntää, joka nostaa yrityksesi myyntiä, tuottoa ja arvoa. 

Roister-Marketing-Roister-Helsingin-toimistolta-1 1807-Roister-Brand-Pixelstick-Hki-183

Roister markkinointiyhtiöt pähkinänkuoressa

Liikevaihto 2018: 6,2 milj €
Liikevoitto: 1,0 milj €
Työntekijöitä: 50
Asiakkaita: 200

Roister Marketing - suomen kartta

Mediakolmio

Roister Marketing tunnettiin aiemmin nimellä Mediakolmio Oy, joka perustettiin jo vuonna 1995 Lappeenrannassa. Yhden miehen nyrkkipaja kasvoi kestävästi ajan hengessä tuottavaksi mainostoimistoksi, ja siitä edelleen valtakunnalliseksi digitaalisen ajan markkinointitoimistoksi.

Roister Marketing

Mediakolmio on nyt Roister Marketing Oy. Nimenmuutos sinetöi yhtiön monivuotisen strategiamuutoksen vastaamaan voimakkaasti muuttuneen toimialan vaatimuksia. We create demand – luomme kysyntää on ytimemme; päämäärä, joka ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yhtä suurta #roisterfamily

Ketteriin huipputiimeihimme kuuluu asiantuntijoita, joiden vahvuutena on vankan ammattitaidon ohella hyvä huumorintaju. Menestyksemme tänään on loistavan tiimityön tulos. Meillä työntekijät voivat vaikuttaa omaan urapolkuunsa ja he saavat traineesta lähtien nauttia myös reiluista työsuhde-eduista.

Kannustamme työtekijöitämme syventämään omaa asiantuntemustaan ja kouluttautumaan kiinnostavien aiheiden parissa. Meillä tulokset syntyvät työtä pelkäämättömien ja haasteita kohti kulkevien asiantuntijoiden ansiosta.

Katso avoimet työpaikkamme