<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leikkaava kuvaaja / valokuvaaja

Lappeenranta
Roister-Marketing-Leikkaava-kuvaaja-Rekry

Roister Marketing Oy on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme video-/valokuvaajaa Lappeenrantaan.

Olet kuvatuotannon ammattilainen, jolle visuaalisuus intohimo. Oli lempilapsesi still- tai videokuvaus, pystyt saattamaan loistavan ideasi vaikuttavaksi lopputuotteeksi.

Työskentelet sujuvasti itsenäisesti ja osana tiimiä eri tehtävissä kentällä sekä studiossa. Osallistut paitsi kuvauksiin myös niiden valmisteluun ja jälkikäsittelyyn. Ylivertaista valaisemistaitoa et tarvitse, vaikka sitä suuresti arvostamme. 

Seuraat tiiviisti alaa, olet perillä trendeistä sekä teknologiasta ja suhtaudut kunnianhimoisesti osaamisesi kehittämiseen. Otat nopeasti haltuun niin uudet työvälineet kuin ohjelmistotkin ja tuotat laadukasta kuvasisältöä eri kanaviin. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit analysoimaan sen tuloksia.

Sinulla on paitsi visuaalista silmää myös näkemystä siitä, millainen kuvamaailma auttaa asiakkaitamme menestymään tavoitteissaan. Osaat perustella näkemyksesi ja tehdä valintoja tarpeiden mukaisesti.

Meillä tulet työskentelemään osana inspiroivaa asiantuntijatiimiä, jossa kukin on oma vastustamaton itsensä. Arvostamme ideointikykyä, luovuutta, kaupallista orientaatiota sekä näyttöä menestyksellisistä toteutuksista. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa, mutta kuvauksia on ympäri Suomea.

 

Odotamme:

 • Hyvää portfoliota ja näyttöjä osaamisesta

 • Kokemusta still- ja/tai videotuotannoista

 • Ammattitason työvälineiden ja ohjelmistojen hallintaa

 • Itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ryhmätyötaitoja

Arvostamme:

 • Monipuolisuutta, esim. graafisen suunnittelun ja 2D/3D-animoinnin osaamista

 • Audiovisuaalisen alan koulutusta

Tarjoamme:

 • Kiinnostavia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa

 • Innostavan ja reilun työyhteisön

 • Hyvät henkilöstöedut sekä kannustinjärjestelmän

 • Viihtyisät työtilat Lappeenrannan ydinkeskustassa

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta 

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi! 

Hakuaika päättyy 31.3.2019, mutta haastattelut aloitetaan välittömästi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja: Art Director Tuomas Jussila, puh. 0400 270 245 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua.

 

Leikkaava kuvaaja / valokuvaaja

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.