<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Google Ads -asiantuntija

Helsinki / Tampere / Turku / Lappeenranta / Joensuu
Roister-Google-Ads-markkinoinnin-asiantuntija-rekry

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Meistä reilut 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Turussa ja Joensuussa.

Oletko etsimämme Google Ads -mainonnan asiantuntija?

Tunnetko Google Ads -mainostyökalut kuin omat taskusi? Toteutatko sujuvasti kampanjoita niin hakukoneisiin, YouTubeen kuin Display-verkostoon? Ovatko data ja analytiikka parhaat ystäväsi?

Mikäli syötteet, skriptit ja koneoppiminen aiheuttavat sinulle ahdistuksen sijaan innostusta, saatat olla etsimämme tyyppi: Google Ads -mainonnan rautainen asiantuntija.

Google Ads -mainonnan asiantuntijana suunnittelet ja toteutat mainoskampanjoita asiakkaillemme niin hakukoneisiin, YouTubeen kuin Display-verkostoon. Seuraat ja analysoit säännöllisesti mainonnan tuloksia sekä optimoit mainoksia koneoppimista hyödyntäen. Raportoit sujuvasti ja ymmärrettävästi asiakkaillemme tehdyistä mainonnan toimenpiteistä ja tuloksista.

Google Ads -mainostyökalujen lisäksi käytössämme ovat mm. bulk-editointityökalut, csv-/xml-importit sekä Google Ads -skriptit.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin intohimoista suhtautumista digitaalisen markkinoinnin tulevaisuuteen sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja työtäsi. Toivomme, että asiakastyytyväisyys on sinulle ensiarvoisen tärkeää ja pyrit jatkuvasti tavoittelemaan entistä parempia tuloksia asiakkaillesi.

Edellytämme:

 • Työkokemusta Google Ads, YouTube ja Display -mainonnan toteutuksesta.
 • Google Analyticsin ja Tag Managerin tuntemusta.
 • Kokemusta syötteiden käytöstä (DSA-feedit, mainosmuokkaajat), skripteistä ja automaattisista säännöistä.
 • Ymmärrystä Google Adsin koneoppimisen hyödyntämisestä ja ohjaamisesta.
 • Eduksi katsomme kokemuksen verkkopalveluiden kehittämisestä (HTML, CSS, JavaScript).
 • Osaamista seurata, analysoida ja raportoida markkinoinnin tuloksia.
 • Taitoa viestiä sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidosta plussaa.
 • Asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä.

Tarjoamme:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä sangen monipuolisen asiakaskunnan parissa.
 • Eväät menestymiseen ja oman alasi huippuosaajaksi kasvamiseen.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa missä, milloin ja miten työtä teet.
 • Hyvät henkilöstöedut, yhteisiä tapahtumia ja viihtyisät työtilat.
 • Kunnianhimoisista asiantuntijoista koostuvan innostavan ja reilun työyhteisön.

Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa tai Joensuussa.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus tai kysy lisää.

Kaikille hakemuksen lähettäneille toimitamme sähköpostitse ennakkotehtävän. Valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt ennakkotehtävän toteuttaneiden joukosta. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätiedot:

Karoliina Saarela, palvelujohtaja
karoliina.saarela@markkinointiakatemia.fi
Tiedustelut puhelimitse perjantaisin klo 8–16, p. 040 768 1816

Miksi me?

Uskomme, että kiistatta tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää.

Tarjoamme alan edelläkävijänä, voimakkaasti kasvavana ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia – mahdollisesti ja halutessasi myös jossain toisessa Pohjoismaassa. Odotettavissa on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin.

Google Ads -mainonnan asiantuntija

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.