<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital Marketing Specialist

Helsinki / Tampere / Turku / Lappeenranta / Joensuu
Roister-Digital-Marketing-Specialist

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Meistä reilut 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Turussa ja Joensuussa.

Oletko sinä etsimämme digitaalisen markkinoinnin moniosaaja?

Seikkailetko tottuneesti eri digitaalisen markkinoinnin alustojen välillä? Osaatko taidokkaasti kiteyttää asiakkaan liiketoiminnan tärkeimmät ydinviestit tehokkaasti toimivaksi mainokseksi? Sukellatko rohkeasti syvälle analytiikkameren pohjalle ja löydät sieltä helmet, joiden avulla optimoit mainontaa entistäkin tuottavammaksi?

Mikäli ehdit jo käärimään hihasi ja vetämään saappaat jalkaasi, saatat olla etsimämme tyyppi: kokenut digitaalisen markkinoinnin moniosaaja.

Digital Marketing Specialistina suunnittelet asiakkaidemme digitaalista markkinointia ja toteutat mainoskampanjoita erilaisille mainosalustoille. Seuraat ja analysoit säännöllisesti mainonnan tuloksia sekä optimoit mainoksia sen pohjalta. Raportoit sujuvasti ja ymmärrettävästi asiakkaillemme tehdyistä mainonnan toimenpiteistä ja tuloksista.

Google Ads ja Facebook Business Manager -alustojen lisäksi käytössämme ovat mm. bulk-editointityökalut, csv-/xml-importit sekä Google Ads -skriptit. Kokemus näiden käytöstä katsotaan eduksi muttei ole edellytys.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin intohimoista suhtautumista digitaalisen markkinoinnin nopeatempoiseen pelikenttään sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja työtäsi. Toivomme, että asiakastyytyväisyys on sinulle ensiarvoisen tärkeää ja pyrit jatkuvasti tavoittelemaan entistä parempia tuloksia asiakkaillesi.

Edellytämme:

 • Työkokemusta digitaalisen markkinoinnin toteutuksesta.
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta käytetyimmistä digitaalisen markkinoinnin alustoista, mm. Google Ads, Analytics, Tag Manager sekä Facebook Business Manager.
 • Eduksi katsomme myös kokemuksen ohjelmallisesta ostamisesta (Adform), YouTube- ja Display-mainonnasta sekä syötteiden käytöstä (DSA-feedit, mainosmuokkaajat).
 • Osaamista seurata, analysoida ja raportoida markkinoinnin tuloksia.
 • Taitoa viestiä sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidosta plussaa.
 • Kykyä hahmottaa liiketoiminnan kokonaisuuksia ja tavoitteita sekä tiivistää asiakkaan ydinviesti tehokkaasti toimivaksi mainokseksi.
 • Asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä.

Tarjoamme:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä sangen monipuolisen asiakaskunnan parissa.
 • Eväät menestymiseen ja oman alasi huippuosaajaksi kasvamiseen.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa missä, milloin ja miten työtä teet.
 • Hyvät henkilöstöedut, yhteisiä tapahtumia ja viihtyisät työtilat.
 • Kunnianhimoisista asiantuntijoista koostuvan innostavan ja reilun työyhteisön.

Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa tai Joensuussa.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus tai kysy lisää.

Kaikille hakemuksen lähettäneille toimitamme sähköpostitse ennakkotehtävän. Valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt ennakkotehtävän toteuttaneiden joukosta. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätiedot:

Karoliina Saarela, palvelujohtaja
karoliina.saarela@markkinointiakatemia.fi
Tiedustelut puhelimitse perjantaisin klo 8–16, p. 040 768 1816

Uskomme, että kiistatta tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää.

Tarjoamme alan edelläkävijänä, voimakkaasti kasvavana ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia – mahdollisesti ja halutessasi myös jossain toisessa Pohjoismaassa. Odotettavissa on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin.

Digital Marketing Specialist

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.