<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Copywriter

Helsinki / Tampere / Lappeenranta
2007-Roister-Rekry-3000x1400-3

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Meistä reilut 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Turussa ja Joensuussa.

Uskomme, että kiistatta tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää. Kumppanimme saavat liiketoiminnalleen tavoittelemaansa kasvua sekä tulosten läpinäkyvän seuraamisen ansiosta selkeän käsityksen siitä, miten kasvu on luotu.
Tarjoamme alan edelläkävijänä, voimakkaasti kasvavana ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia – mahdollisesti ja halutessasi myös jossain toisessa Pohjoismaassa.

Odotettavissa on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin.

Haemme nyt joukkoomme copywriteria

Etsimme copywriteria/konseptisuunnittelijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Lappeenrannassa.

Voit sopia tehtävään, kun kokemuksesi avulla hahmotat markkinointiviestinnän mahdollisuudet, ymmärrät erilaisia yleisöjä ja tiedät keinot, joilla luot heihin yhteyden – kanavasta riippumatta.

Eduksi luemme, jos sytyt strategisesta suunnittelusta ja näkemyksellisistä toteutuksista, muttet kavahda valkoista arkkiakaan.

Tarjolla on mahdollisuus yhdistää luova osaamisesi lahjomattomaan tulostietoon. Dataperusteinen markkinointi kehittää sekä tekijän omaa osaamista että tehtyjen projektien tuloksellisuutta. Seuraamme ja vaikutamme alan kehitykseen tiiviisti. Suhtaudumme kannustavasti ja kunnianhimoisesti oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Copywriterina työskentelet osana inspiroivaa asiantuntijoiden kirjoa, jossa kukin saa olla oma itsensä. Arvostamme ideointikykyä, luovuutta, analyyttistä rohkeutta sekä näyttöä puhuttelevista toteutuksista. Toivomme, että sinulla on kyky ja palo tekoihin, joissa luovuus aiheuttaa väistämättä tuloksia.

Edellytämme:

 • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Pysäyttävää, puhuttelevaa ja vetoavaa kirjoitustaitoa
 • Konseptisuunnittelu- ja ideointikykyä
 • Kokemusta digitaalisista markkinointikanavista
 • Sujuvia ryhmätyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Kykyä hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta

Tarjoamme:

 • Työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä sangen monipuolisen asiakaskunnan parissa
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän
 • Kunnianhimoisten asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseen
 • Mahdollisuuden hioa omia kykyjäsi asiantuntijoidemme kanssa
 • Innostavan ja reilun työyhteisön
 • Henkilökunnan yhteistä tekemistä, aktiviteetteja ja kulttuuririentoja
 • Viihtyisät työtilat
 • Tilaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta

 

Tunnistitko itsesi? Paikkahan täyttyy, kun sopiva löytyy.

Lisätiedot 1.9. alkaen: Aleksi Parikka, copywriter (yksikön vetäjä)
040 021 8025 tai aleksi.parikka@roister.fi

Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 10–11 ja 16–18.

 

Tuloksemme eivät perustu arvauksiin. Olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka kasvattaa myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä, kokonaisuutta unohtamatta. Asiakkaamme haluavat olla kehityksen kärjessä sekä usein tähtäävät myös kansainväliseen kasvuun. Koska ymmärrämme heidän haasteensa, viemme heitä kohti tavoitteita pitkäjänteisesti – muuttuvia tilanteita päivittäin ennakoiden ja niihin reagoiden.

Copywriter

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.