<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Resursointipäällikkö

Helsinki / Tampere
Roister-AD-rekry-lander

Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Henkilöstöstä reilu 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Turussa ja Joensuussa.

Uskomme siihen, että aidosti tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää. Toimintamme myötä kumppanimme saavat liiketoiminnalleen tavoiteltua kasvua sekä tulosten läpinäkyvän seurattavuuden ansiosta selvyyden siitä, millä keinoin kasvu on saatu aikaan.

Jos haluat olla osa dynaamista ja voimakkaasti kasvavaa yritystämme, hae meille töihin. Tarjoamme alan edelläkävijänä ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia sekä halutessasi myös tilaisuuden työskennellä jossain toisessa Pohjoismaassa.

Tarjolla on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin. Meillä onkin helppo viihtyä töissä.

Haemme nyt joukkoomme resursointipäällikköä

Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Tampereella ja siihen sopiva henkilö osaa pitää projektien langat käsissään, ymmärtää digitaalisen markkinointiviestinnän toimeksiantojen työvaiheiden luonteen sekä sen, missä järjestyksessä ne toteutetaan. Hän tietää myös, millaista osaamista ja ammattilaista kukin työvaihe edellyttää sekä on tarpeen vaatiessa osaava ongelmanratkaisija.

Työn pääpaino on henkilökunnan resurssien ohjaaminen eri työtehtäviin ja asiantuntijoiden työtilanteen seuraaminen niin, että projektit hoituvat niille varattujen resurssien puitteissa. Toimenkuva täsmentyy hakijan työkokemuksen pohjalta resursointipäälliköksi tai resursointikoordinaattoriksi.

Työn menestyksellistä suorittamista edistävät hyvät viestintätaidot – etenkin sisäisen viestinnän osalta. Toivottavaa on myös, että henkilö on aidosti innostunut resurssointipäällikön tai -koordinaattorin työstä ja haluaa toimia työssään ammattitaitoaan pitkäjänteisesti syventäen.

Resursoinnilla on tärkeä roolinsa projektien aikataulun mukaisessa läpiviemisessä, mutta myös työkuorman hallitsemisessa. Resursointipäällikkö vaikuttaa olennaisesti työllään myös kollegoidensa työhyvinvointiin, vastaahan hän työkuorman jakamisesta henkilöstölle fiksulla tavalla.

Hakemamme henkilö hyötyy järjestelmällisestä ja ratkaisuhakuisesta luonteestaan. Työ on ajoittain nopeatempoista ja se vaatii ripeää reagointikykyä ja varmaotteista asennetta. Myös sosiaalisuus ja hyvä pelisilmä ihmisten kanssa toimittaessa auttaa suoriutumaan työstä menestyksekkäästi.

Edellytämme:


 • Kaupallisen alan koulutusta (AMK)
 • Aiempaa työkokemusta.
 • Hyviä viestintätaitoja.
 • Paineensietokykyä.
 • Priorisointikykyä.

 • Järjestelmällisyyttä.
 • Digitaalisten kanavien ja järjestelmien luontevaa käyttämistä.


 • Halua auttaa työkaveria aina tilanteen vaatiessa.

Tarjoamme:

 • Työpaikan pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä.
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän.
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi.
 • Mahdollisuuden hioa oma ammattitaito parhaimmilleen asiantuntijoidemme kanssa.
 • Innostavan ja reilun työyhteisön.
 • Henkilökunnan yhteistä tekemistä, aktiviteetteja ja kulttuuritoimintaa.
 • Viihtyisät työtilat.
 • TIlaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta.

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos sinusta tuntuu siltä, toimi nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja 20.7. alkaen:
 Tommi Kreivilä,
 Project Manager
Puh. 050 415 2058, sähköposti: tommi.kreivila@roister.fi

Puhelimitse tulevat yhteydenotot: ma–pe klo 9–16.

 

Työskentelemällä meillä olet osa huipputiimiä. Avullamme syntyy tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkaamme haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua, me ymmärrämme tämän ja osaamme auttaa heitä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Resursointipäällikkö

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.