<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lead Designer

Helsinki
Roister-Marketing-rekry

Monet markkinointia tekevät toimistot kertovat ymmärtävänsä asiakkaitaan. Roister myös sisäistää heidän liiketoimintansa. Läpinäkyvän ja selkeästi mitattavan asiakastyön ansiosta liikevaihtomme on nelinkertaistunut kolmessa vuodessa. 

Hallitset visuaalisen suunnittelun ja konseptoinnin digitaalisissa kanavissa, eivätkä analogisetkaan ihmetytä. Saat suunnittelusi tueksi tarvittaessa täällä louhittua ja valmiiksi hienonnettua dataa. Ideat ja näkemykset syntyvät silti yhtä pitkälti korvien välissä, joten odotamme ennakkoluulottomia ajatuksia sinultakin innolla. Saat myös vetää noin viiden henkilön tiimiä, jos haluat.

Roisterilaisia on noin 50, joista Helsingissä 14. Toimiston ilmapiiristä kertonee olennaisen, että porukka viettää vapaa-aikaakin yhdessä – jopa vapaaehtoisesti.

Haun aikataulu on sen verran ripeä, että jätä portfolion hiomiset myöhemmäksi. Liitä vaikka pari tuoretta huippuduunia mukaan ja ota arkailematta yhteyttä, niin kerromme lisää tästä mahdollisuudesta.  

Tarjoamme:

  • Kiinnostavia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
  • Hyvät henkilöstöedut sekä kannustinjärjestelmän
  • Viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa
  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi!

Hakuaika päättyy 24.3.2019, mutta haastattelut aloitetaan välittömästi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja & soittoajat:  Art Director Eetu Aalto, p. 040 846 1709, soittoaika to-pe 14-15.3. klo 12-15, ti-pe 19.-22.3. klo 9-11, tai
Lead Strategist Heli Kärkkäinen, p. 0400 270 243, soittoaika pe 15.3. klo 9–12 & ma 18.3. klo 14–17.
 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua.

 

Lead Designer

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.