<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Front-end / Back-end Developer

Lappeenranta
1902-Roister-Marketing-Rekry-www-Front-end- Back-end

Roister Marketing Oy on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Olemme aina kiinnostuneita kasvattamaan noin 50 hengen joukkoamme sopivilla tyypeillä.

Olet kokenut webohjelmoinnin asiantuntija, jolla on kyky suunnitella ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja käyttäjälähtöisesti.

Työskentelet osana Digital-tiimiä Lappeenrannassa, joka toteuttaa digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja asiakkaan liiketoimintastrategiaa ymmärtäen ja kasvua tukien.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhdistää osaamisesi tarkkaan tulostietoon. Dataperusteinen markkinointi kehittää paitsi omaa osaamistasi myös tehtyjen projektien tuloksellisuutta. Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit analysoimaan sen tuloksia. 

Meillä tulet työskentelemään osana inspiroivaa asiantuntijatiimiä, jossa kukin on oma vastustamaton itsensä. Arvostamme tarkkuutta, luovuutta sekä näyttöä menestyksellisistä toteutuksista.

Pääset pitkälle, jos sinulla on...

  • Aiempaa työkokemusta webohjelmoinnista
  • Osaamista seuraavista: WordPress, Drupal tai HubSpot, HTML5/CSS3, jQuery, MySQL, GIT, Apache2 / Nginx, *NIX-palvelimet, Symfony ja React
  • Ymmärrystä verkkopalveluiden käytettävyydestä sekä merkityksestä tuloksellisen liiketoiminnan ja brändin näkökulmasta
  • Tiimityötaitoja, joustavuutta ja itsenäistä työotetta 

Tarjoamme:

  • Kiinnostavia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
  • Innostavan ja reilun työyhteisön
  • Hyvät henkilöstöedut sekä kannustinjärjestelmän
  • Viihtyisät työtilat Lappeenrannan ydinkeskustassa
  • Mahdollisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta 

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja: Lead Software Developer Pasi Valkeila, puh. 050 415 2059

 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua. 

 

Front-end / Back-end Developer

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.