<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Art Director

Lappeenranta
1902-Roister-Marketing-Rekry-www-ad-1

Tervehdys,

Visuaalisen suunnittelun sekä markkinoinnin asiantuntija. 

Monet markkinointia tekevät toimistot kertovat ymmärtävänsä asiakkaitaan. Roister myös sisäistää heidän liiketoimintansa. Läpinäkyvän ja mitattavan asiakastyön ansiosta liikevaihtomme on nelinkertaistunut kolmessa vuodessa.

Art Directorina Roisterilla hallitset visuaalisen suunnittelun ja konseptoinnin digitaalisissa kanavissa, eivätkä analogisetkaan ihmetytä. Saat suunnittelusi tueksi tarvittaessa täällä louhittua ja valmiiksi hienonnettua dataa. Ideat ja näkemykset syntyvät silti yhtä pitkälti korvien välissä, joten odotamme ennakkoluulottomia ajatuksia sinultakin innolla.

Roisterilaisia on noin 50, joista Lappeenrannassa reilut 30. Toimiston ilmapiiristä kertonee olennaisen, että porukka viettää vapaa-aikaakin yhdessä – jopa vapaaehtoisesti. 

Haun aikataulu on sen verran ripeä, että jätä portfolion hiomiset myöhemmäksi. Liitä vaikka pari tuoretta huippuduunia mukaan ja ota arkailematta yhteyttä, niin kerromme lisää poikkeuksellisesta mahdollisuudesta poikkeuksellisessa paikassa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten puhelinta käteen! Lisätietoja: Lead Designer Kati Raitanen, 040 662 1604

 Toivomme:

  • Kokemusta markkinoinnin suunnittelusta digitaalisiin kanaviin
  • Kykyä hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta
  • InDesign-, Photoshop-, Illustrator- ja Sketch-ohjelmistojen hallintaa

Tarjoamme:

  • Kiinnostavia tehtäviä monipuolisilta ja valtakunnallisita asiakkailta
  • Innostavan ja reilun työyhteisön
  • Hyvät henkilöstöedut sekä kannustinjärjestelmän
  • Viihtyisät työtilat Lappeenrannan ydinkeskustassa
  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi!

 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua.

 

Art Director

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.