<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Art Director

Lappeenranta
1902-Roister-Marketing-Rekry-www-ad-1

Roister Marketing Oy on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme Art Directoria Lappeenrantaan.

Olet kokonaisuudet hallitseva ja kokenut visuaalisen suunnittelun sekä markkinoinnin asiantuntija, jolla on kyky suunnitella näyttäviä, erottuvia sekä luovia kokonaisuuksia. Sovellat sujuvasti modernin markkinoinnin ratkaisuja - ja näkemyksesi on vahva. 

Pääpaino työssäsi on visuaalisten ilmeiden, konseptien ja kampanjoiden suunnittelussa sekä digitaalisiin että painettuihin ympäristöihin. Ymmärrät, miten sama viesti varioidaan eri kanaviin kohderyhmää puhuttelevalla tavalla. Osallistut asiakkaidemme markkinoinnin kokonaisvaltaiseen suunnitteluun analyyttista markkina- ja asiakastietoa hyödyntäen. Yhdistät sujuvasti strategian sekä tavoitteet kiteyttäen ne visuaalisesti vaikuttavaksi viestiksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhdistää luova osaamisesi tarkkaan tulostietoon. Roisterin tuottama dataperusteinen markkinointi kehittää paitsi omaa osaamistasi myös tehtyjen projektien tuloksellisuutta. Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit analysoimaan sen tuloksia. 

Meillä tulet työskentelemään osana inspiroivaa asiantuntijatiimiä, jossa kukin on vastustamaton itsensä. Arvostamme ideointikykyä, luovuutta, kaupallista orientaatiota sekä näyttöä menestyksellisistä toteutuksista.

 

Edellytämme:

 • Vähintään 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
 • Suunnittelumenetelmien ja ohjelmistojen osaamista (InDesign, Photoshop, Illustrator, Sketch)
 • Kokemusta digitaalisista markkinointikanavista
 • Erinomaisia tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta

Tarjoamme:

 • Kiinnostavia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
 • Innostavan ja reilun työyhteisön
 • Hyvät henkilöstöedut sekä kannustinjärjestelmän
 • Viihtyisät työtilat Lappeenrannan ydinkeskustassa
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Lead Designer Kati Raitanen, puh. 040 662 1604

 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua.

 

Art Director

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.