<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital Media Planner

Lappeenranta
Roister-digital-media-planner-rekry-lpr

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme Digital media planneria Lappeenrantaan.

Olet tulevaisuuden tekijä, joka ymmärtää tämän päivän digitaalisten markkinointiympäristöjen mahdollisuudet. Työskentelet osana digitaalisen markkinoinnin ja data-analytiikan tiimiä, joten analyyttinen ajattelutapa ja hieman kieroutunut rakkaussuhde numeroihin katsotaan ehdottomasti eduksi. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit myös analysoimaan työsi tuloksia.
Ymmärrät erilaisten digitaalisten markkinointikanavien eroavaisuudet ja sinulla on palava halu tehdä markkinoinnista aina vain parempaa. Hahmotat markkinoinnin ketjun kokonaisuutena alusta loppuun ja tarkan havainnointikykysi ansiosta huomaat pienetkin huomiota vaativat yksityiskohdat. Ymmärrät kuinka tehdään dataan perustuvaa markkinointia, jonka tuloksia voidaan mitata missä vaiheessa tahansa. Osaat tulkita mittaustuloksia, joiden pohjalta analysoit ja optimoit markkinointia entistä tuloksellisemmaksi asiakkaalle.


Tiedät mikä on kannattavaa liiketoimintaa, eikä kaupallisuus ole sinulle kirosana. Viihdyt myös hyvin luovien ihmisten seurassa ja omaat itsekin ideoita ja ajatuksia markkinoinnin toteuttamiseen. Meillä media ja sisällöt integroituvat aidosti yhdeksi kokonaisuudeksi, ja roolissasi pääset vaikuttamaan suoraan markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuuteen asiakasprojekteissa.


Voit olla etsimämme henkilö, jos ymmärrät digimedian mahdollisuudet, ja olet jo kerennyt kerätä kannuksia mediasuunnittelun parissa muun muassa ohjelmallista ostamista hyödyntäen. Toivomme, että Googlen työkalut ja ympäristöt ovat sinulle tuttuja ja käytät tunnetuimpia digitaalisen markkinoinnin kanavia tottuneesti. Jos koet paloa olla mukana kehittämässä digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia ja ratkaisuja sekä miettimässä uusia tapoja ratkaista asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita, sinun kannattaa hakea meille heti.

 

Edellytämme:

 • Kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta (AMK)
 • Intohimoista suhtautumista markkinointiin ja digitaalisen median mahdollisuuksiin
 • Alan kehittymisen aktiivista seurantaa
 • Aikaisempaa kokemusta hakukonemainonnasta ja -optimoinnista ja markkinoinnin automaatiosta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta käytetyimmistä digitaalisen markkinoinnin alustoista, esim. Google Ads (ent. AdWords), Facebook Business Manager ja Google Analytics
 • Digitaalisen median suunnittelun, ostamisen, hallinnoinnin ja seurannan kokemusta

 

Arvostamme:

 • Kokemusta muista digitaalisen markkinoinnin alustoista, esim. ohjelmallinen ostaminen (Adform) ja HubSpot
 • Näyttöä tuloksellisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja ohjaamisesta

 

Tarjoamme:

 • Kiinnostavan mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa media- ja markkinointitiimiämme Lappeenrannan ydinkeskustassa
 • Saat olla mukana tekemässä markkinointialan moderneimpia ratkaisuja kokeneiden asiantuntijoiden keskellä
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen BtoB- ja BtoC-asiakaskunnan parissa
 • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi Lappeenrannan ydinkeskustassa
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

 

Hakuaika päättyy 11.11.2018, mutta haastattelut aloitetaan välittömästi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Digital Media Planner, Roosa Hassan, 040 173 5506

Soittoajat: keskiviikko 31.10. klo 9-11 sekä keskiviikko 7.11. klo 9-11

 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme hyvään palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä ainutlaatuisella tavalla digitalisoituvassa markkinassa. Luomme kysyntää, joka nostaa yrityksesi myyntiä, tuottoa ja arvoa. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat parantaa kysyntäänsä digitalisoituvassa markkinassa. Autamme myös vientiyrityksiä löytämään uusia tapoja kansainväliseen markkinointiin sekä matkailuyrityksiä, jotka haluavat tavoittaa tehokkaammin matkailijoita kansainvälisesti.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.

Project Manager

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.