<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Copywriter

Lappeenranta
roister-marketing-Luovuus-realisoi-lottorivin-artikkeli

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme Copywriteriä Lappeenrantaan.

Olet sisällöntuotannon ammattilainen, jolla on tehtävää vastaava koulutus ja aiempaa työkokemusta alalta. Hahmotat ja hallitset suurempiakin asiakokonaisuuksia ja sinulta löytyy myös strategista osaamista. Sisäistät nopeasti erilaisten toimialojen asiakkaiden tarpeet ja kiteytät ne puhutteleviksi viesteiksi. Tuotat vaivatta vaikuttavaa ja tuloksellista sisältöä eri markkinointialustoille ja ymmärrät kuinka sama viesti varioidaan eri kanaviin niin, että se puhuttelee haluttua kohderyhmää.

Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti oman osaamisesi jatkuvaan haastamiseen ja kehittämiseen. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja analysoit työsi tuloksia.

Työssäsi Roister Marketingilla suunnittelet ja tuotat monipuolisesti tekstisisältöä ja artikkeleita mm. verkkoon, monikanavaisiin kampanjoihin sekä sosiaaliseen mediaan.

Arvostamme ideointikykyä, erinomaista suomen kielen taitoa, kaupallisesti orientoitunutta mieltä sekä näyttöä sisällöntuotannon menestyksellisestä toteutuksesta. Työssä onnistuminen vaatii myös palavaa halua seurata ja hyödyntää mitattua markkinointidataa oman työn ja sen tulosten kehittämisessä.

Edellytämme:

  • Kaupallisen tai viestintäalan koulutusta (AMK) tai vaikuttavaa ansioluetteloa alalta
  • Aiempaa työkokemusta
  • Kykyä kirjoittaa virheetöntä ja mielenkiintoista sisältöä
  • Digitaalisten kanavien ja alustojen tuntemusta
  • Vastuuntuntoista asennetta ja vilpitöntä halua olla mukana tuottamassa sisältöä kysynnän kasvattamisen näkökulmasta

Tarjoamme:

  • Kiinnostavan mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa media- ja markkinointitiimiämme Lappeenrannan ydinkeskustassa
  • Saat seurata alati uusiutuvan alan uusimpia tuulia markkinoinnin asiantuntijoiden ympäröimänä ja pääset mukaan vaikuttamaan markkinoinnin muutokseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
  • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
  • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

 

Tunnistitko itsesi tästä? Odotamme yhteydenottoasi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Tuomas Korppi, puh. 050 415 2052

 

Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua.

Content Designer

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.