<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Copywriter

Helsinki
Roister-copywriter-rekry-hki

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme Copywriteria Helsinkiin.

Olet sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilainen, jolla on tehtävää vastaava koulutus ja aiempaa työkokemusta alalta. Sisäistät nopeasti erilaisten toimialojen asiakkaiden tarpeet ja kiteytät ne puhutteleviksi viesteiksi. Osaat tuottaa vaivatta vaikuttavaa ja tuloksellista sisältöä eri markkinointialustoille. Ymmärrät miten sama viesti varioidaan eri kanaviin niin, että se puhuttelee haluttua kohderyhmää.


Olet myös luova tarinankertoja, jonka ideoista rakentuu menestyksekkäitä markkinointikonsepteja. Sinulla on taito löytää, kiteyttää ja kirkastaa kärkiviestit, joiden viilaaminen, tiivistäminen ja kehittäminen on intohimosi. Kielioppivirheet sattuvat sieluusi ja sisälläsi asustaakin pieni pilkunrakastelija.


Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti myös oman osaamisesi jatkuvaan haastamiseen ja kehittämiseen. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit myös analysoimaan työsi tuloksia.
Työssäsi Roister Marketingilla suunnittelet ja tuotat monipuolisesti tekstisisältöä mm. verkkoon, monikanavaisiin kampanjoihin, sosiaaliseen mediaan ja verkkopalvelumme artikkeliosioon. Työnkuvaasi sisältyy myös strategista suunnittelua ja konseptointia. Sinulla on markkinoinnillista osaamista ja ymmärrät digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja vaikutukset liiketoimintaan ja markkinointiin. Sinulla on myös kykyä johtaa projekteja ja asiantuntijatiimiä sisältöasiantuntijana.


Arvostamme ideointikykyä, erinomaista suomen kielen taitoa, kaupallisesti orientoitunutta mieltä sekä näyttöä sisällöntuotannon menestyksellisestä toteutuksesta. Työssä onnistuminen vaatii myös halua seurata ja hyödyntää mitattua markkinointidataa oman työn ja sen tulosten kehittämisessä.


Edellytämme:

  • Kaupallisen tai viestintäalan koulutusta (AMK)
  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kykyä kirjoittaa virheetöntä ja mielenkiintoista sisältöä
  • Digitaalisten kanavien ja alustojen tuntemusta
  • Vastuuntuntoista asennetta ja vilpitöntä halua olla mukana tuottamassa sisältöä kysynnän kasvattamisen näkökulmasta

Tarjoamme:

  • Kiinnostavan mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa media- ja markkinointitiimiämme Helsingin ydinkeskustassa
  • Saat seurata alati uusiutuvan alan uusimpia tuulia markkinoinnin asiantuntijoiden ympäröimänä ja pääset mukaan vaikuttamaan markkinoinnin muutokseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
  • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
  • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän


Hakuaika päättyy 11.11.2018, mutta haastattelut aloitetaan välittömästi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja: Senior Content Designer Anna Vanninen, 0407752557

Soittoajat: Torstai 25.10. klo 8-10 ja perjantai 2.11. klo 8-10


Me olemme Roister, markkinointitoimisto, joka ymmärtää asiakastasi. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Avullamme saavutat tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme hyvään palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä ainutlaatuisella tavalla digitalisoituvassa markkinassa. Luomme kysyntää, joka nostaa yrityksesi myyntiä, tuottoa ja arvoa. Asiakkainamme on ympäri Suomen yrityksiä, jotka haluavat parantaa kysyntäänsä digitalisoituvassa markkinassa. Autamme myös vientiyrityksiä löytämään uusia tapoja kansainväliseen markkinointiin sekä matkailuyrityksiä, jotka haluavat tavoittaa tehokkaammin matkailijoita kansainvälisesti.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelo.

Project Manager

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä yhteystietosi ja lisää halutessasi mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi sekä mahdollisiin työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä erinomaiset perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.