<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
St1 markkinointikumppanuus

Luotettava kumppani osaa myös haastaa

Suomalainen energiayhtiö St1 Oy operoi St1-asemien lisäksi Shellin asemia pohjoismaissa. Roister Marketing tuli mukaan loppusyksystä 2016, ja yhteistyö on kasvanut nopeasti yksittäisistä projekteista kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen. Roister Marketing keskittyy Suomessa Shell- ja HelmiSimpukka -brändien markkinointiin.

Kokonaisuuksien suunnittelulla tulostavoitteisiin

Roister Marketingin toimenkuvaan kuuluvat mm.: strateginen suunnittelu ja konseptointi yhteistyössä St1:n kanssa, laajamittaiset audiovisuaaliset tuotannot niin äänen kuin liikkuvan kuvan sekä still-kuvien osalta, visuaalinen suunnittelu, monikanavamarkkinointi ja digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi sekä vaikuttajayhteistyö. Tällä haavaa on helpompi nimetä osa-alue, jolla Roister ja St1 eivät vielä markkinoinnin saralla tekisi yhteistyötä.

Yhden kampanjan suunnittelusta alkanut yhteistyö on alle kahdessa vuodessa kasvanut syvälliseksi kumppanuudeksi. Roister on suunnitellut esimerkiksi polttoainekampanjoiden osalta kokonaan uutta materiaalia ja lähestymistapaa (Shell Diesel GTL:n lanseeraus vuonna 2017), ja jotkin kampanjat on adaptoitu globaalista materiaalista (Shell V-Power). Lisäksi Shell- ja HelmiSimpukka-brändin sosiaalisen median presenssi on kokonaisvaltaisesti Roisterin vastuulla.

Kiinteä yhteistyö mahdollistaa nopeat päätökset

St1 on yhteistyön aikana myös luopunut erillisestä mediatoimistokumppanista. Nyt päätökset median painotuksista tehdään yhteistyössä Roisterin ja asiakkaan kanssa ja niitä päivitetään tarvittaessa kampanjoiden ollessa käynnissä, kun nähdään mikä tuo tuloksia ja mikä ei.

Viime kädessä yhdessä asiakkaan kanssa saavutetut tulokset puhuvat puolestaan.

Kompromissi ei ole hyvää kumppanuutta

“Erinomainen tiimi, eli meidän loistavat ihmiset kääntävät ratkaisujen saamiseksi kaikki kivet. Tuloksia syntyy, kun keskinäinen luottamus on kunnossa ja haastetaan toinen toistamme kerta toisensa jälkeen parhaan lopputuloksen saamiseksi”, kertoo asiakkuudesta vastaava Roister Helsingin COO Katariina Telkkä.

 

st1-case-nosto

Jatkuvalla optimoinnilla parempiin tuloksiin

Digitaalisen markkinoinnin puolella merkittävä kokonaisuus on ollut autopesujen myynti verkossa. Tähän Roister toteutti jatkuvaa digitaalista markkinointia sekä tehostettuja kampanjoita. Autopesun ympärillä tehtiin myös harkittuja hakukoneoptimoinnillisia toimenpiteitä ja koko autopesun ilme uudistettiin vastaamaan paremmin kasvavaan kysyntään. Kymmenen kuukauden seurantajaksolla ostotapahtumat kasvoivat 135 % edelliseen vastaavaan jaksoon verrattuna.

st1-case-puhelin-1000x1600px
st1-case-puhelin-1000x1600px

Roister Marketing on vakuuttanut osaamisellaan ja panostuksellaan pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Luottamus ratkaisee.

Mikko Reinekari, St1:n myynti- ja markkinointijohtaja