<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Auto-Kilta Oy

Muutos ei ole mahdollisuus, vaan ainoa vaihtoehto

Autokaupan asiakaskunta on yksi voimakkaimmin digitalisoitunut kuluttajaryhmä. Menestyäkseen myös tulevaisuudessa, autoalan yritysten on muutettava radikaalisti toimintatapaansa: palvelukulttuuria, potentiaalisten asiakkaiden tunnistamista sekä auton ostamisen ja omistamisen ajan tuote- ja palveluvalikoiman integroimista. Auto-Kilta tarttui ensimmäisten joukossa digitalisaation luomiin mahdollisuuksiin.

roister-case-auto-kilta-900-vertailua-verkossa

Renkaanpotkijat siirtyivät verkkoon

Kuluttaja vierailee autoliikkeessä enää 2,4 kertaa ennen ostopäätöstä, kun taas verkossa hän tutkii eri vaihtoehtoja jopa 900 kertaa ennen ostopäätöstä.* Asiakkaiden tuotetuntemus, palveluodotukset ja arvostuksen perusteet ovat muuttuneet pysyvästi. Autoliikkeet kohtaavat tänä päivänä yhä enemmän valveutuneita ja entistä vaativampia kuluttajia, joten palvelukokemuksessa on onnistuttava erinomaisesti.

roister-marketing-case-autokilta-puhelin-mockup-desktop-1
roister-marketing-case-autokilta-puhelin-mockup-mobiili

Laaduk­kaampia kohtaamisia kustannus­tehokkaammin

Ratkaisumme

Laadukkaiden asiakaskohtaamisten entistä kustannustehokkaampi saavutettavuus vaati sisältökonseptin, mediavalintojen ja strategian kokonaisvaltaista uudistamista. Halutun asiakasryhmän kanssa tapahtuvaa vuorovaikutusta lisäsi myös brändimarkkinoinnin osaksi laaditut merkkikohtaiset konseptit ja monikanavaisen läsnäolon ja markkinoinnin automaation yhdistäminen. Reaaliaikaisen tulosmittauksen avulla Auto-Kilta tietää nyt jatkuvasti markkinoinnin eri osa-alueiden tuoton.

Markkinointi­raportti täyttää myynti­raportin aukot

Tuloksena Auto-Killalle syntyi muuttuvaan toimialaan markkinointiympäristö, jossa kaikki toiminnat ovat hallittavissa. Sen avulla kyetään tunnistamaan asiakkaat, jotka harkitsevat auton ostoa ja heitä voidaan siirtää eteenpäin asiakaspolulla aina ostajiksi saakka. Markkinointiraporteista jokainen myyjä saa tiedon, mikäli autot eivät liiku ja missä vika piilee – ratkaisut haasteisiin löydetään yhdessä.

Menestyminen edellyttää uusia ratkaisuja myyntiin, markkinointiin ja palvelutarjontaan.

Janne Mäenpää, CEO, Roister Marketing

Asiakaspalvelun merkitystä ei saa aliarvioida

Auto-Killalla fyysinen asiakaspalvelu, kattava autotaloverkosto ja älykäs markkinointi kulkevat käsi kädessä. Autoalalla digitaalisessa läsnäolossa onnistuminen on tärkeää, mutta sen edellytys on yhdistää digitaalinen läsnäolo asiantuntevaan henkilökuntaan ja antoisaan palvelukokemukseen. Vielä toistaiseksi kuluttajien suuremman hintaluokan hankinnat sovitaan loppujen lopuksi kasvotusten.

Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä yrityksellesi paras ratkaisu!

 

Ota yhteyttä

* Luvut perustuvat Googlen ja Bain&Companyn tekemien tutkimusten tuloksiin vuodelta 2016.