<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1019277341541200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Roisteering

Vaadi tuottavampaa markkinointia

Digitalisaation muuttaessa liiketoimintamalleja, myös markkinointistrategioiden on muututtava. Kysynnän kasvattamiseen on käytettävä rohkeasti uusia, tuottavampia ratkaisuja. Roisteering varmistaa, että kilpailukyky kasvaa kannattavasti myös muuttuvissa toimintaympäristöissä. Palvelussa vastaamme määrittämäsi markkinointibudjetin parhaasta mahdollisesta käytöstä.

Toimenpiteiden rinnalle tarjoamme yksityiskohtaiset näkymät markkinoinnin eri osa-alueiden tarkkaan seurantaan. Näet selkeästi mm. strategian, ostoprosessien, mediakorin sekä sisällön tuottavuuden kasvun ja varmistat, että markkinointi investointina ylittää sille budjetoidun tuoton, ROI:n.

Ota yhteyttä

Miksi Roisteering?

Roisteering on markkinoinnista päättävälle objektiivinen kumppani. Liiketoiminnasta vastaavalle se tarjoaa varmuuden markkinointibudjetin parhaasta mahdollisesta käytöstä.

Roisteering seuraa markkinoinnin ainoaa lopullista tarkoitusta – vaikutusta liiketoimintaasi lyhyellä ja pitkällä aikajänteellä. Objektiivisesti, kellon ympäri.

Tuloksena parempia päätöksia, vaikuttavampia sisältöjä ja kustannustehokkaampia markkinointistrategioita.

Enemmän kysyntää ja kilpailuetua.

Roisteering mockup - Roister Marketing
Created with Sketch.
01

100% läpinäkyvää

Näet reaaliajassa toimenpiteiden kannattavuuden ja miten markkinointistrategiasi toimii. Kun tiedät prosentin sadasosan tarkkuudella mikä tuottaa ja mikä ei, saat enemmän ratkaisuja, nopeampia muutoksia ja parempia tuloksia.

Ota yhteyttä
Created with Sketch.
02

Kasva kannattavasti

Markkinoinnin tuotto ja sitä kautta myös kysyntä kasvavat, kun sinulla on kattava ymmärrys markkinoinnin eri osa-alueista. Varaudu kasvamaan moninkertaisesti entiseen verrattuna.

Ota yhteyttä
Created with Sketch.
03

Tieto lisää tulosta

Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden ennennäkemättömään kasvuun tai tappioon, kun kentälle saapuu täysin uudenlaisia pelaajia ja pelistrategioita. Tarjoamme markkinatietoa, joka kertoo missä, milloin ja miten peli voitetaan.

Ota yhteyttä
Roisteering

Vaikutu

Roisteering-palvelu soveltuu monikanavaisiin B2C ja B2B -markkinointiympäristöihin markkina-alueesta riippumatta. Sovi esittely niin kerromme, kuinka paljon enemmän markkinointi-investointisi voi tuottaa.

Tommi Malmi
Uudet asiakkaat
+358 400 254 264

Ota yhteyttä Tule asiakkaaksi